Praktijkgericht trainen voor professionals

Als professionals leren we ons hele leven lang. Door kennis en ervaring groeit een mens. Als u zichzelf blijft ontwikkelen dan groeit u mee met de organisatie waarin u werkt. Cruciaal helpt professionals ontwikkelen.

 

Onze trainingen zijn praktijkgericht en vragen actieve participatie van de deelnemers. De reden is dat het zo levensecht mogelijk oefenen van vaardigheden, de kans vergroot dat het geleerde ook echt op het werk wordt toegepast.

 

De trainingen zijn inclusief manual, lunch en kunnen bij Cruciaal, In-company of op locatie gegeven worden. Wanneer onze bestaande trainingen geen adequaat antwoord bieden op uw vraagstuk, is- in nauw overleg met u - maatwerk training mogelijk.


Training open inschrijving

Cruciaal biedt diverse trainingen op het gebied van teamontwikkeling, personal coaching en loopbaanontwikkeling.

 

MELD HIER AAN

 

 
 

Trainingen op maat

Elk bedrijf is anders als het gaat om strategieën, doelen, processen. Maar een ding is gelijk. Ze willen allemaal groeien, ontwikkelen en doorbreken. Door continu te leren en het motiveren van teams blijf je de concurrentie voor. In-company trainingen hebben als voordeel dat ze goedkoper zijn en voor en door je organisatie op maat gegeven kunnen worden.

 

Uw eigen maatwerk training samenstellen?

Neem contact op, het verplicht u tot niets!

Neem contact op

Incompany maatwerk trainingen:

  • Doorlopende trainingsgroep Praktijkgericht Leren van en met elkaar
  • (preventieve) burnout begeleiding
  • Van lastig naar leerzaam (omgang met lastige cliënten in de zorg)
  • Emotionele intelligentie
  • Persoonlijke effectiviteit