Loopbaanbegeleiding : Helpt je op weg naar loopbaansucces

 

Iedereen komt in zijn loopbaan momenten tegen waarop je even vastloopt en je afvraagt hoe je verder wilt met je werk. Blijven zitten is geen optie.

  • Je werk of je werkgever passen niet meer bij je.
  • Je twijfelt over je werk na een periode van ziekte, burn-out of een re-integratietraject.
  • Door een functioneringsgesprek of organisatieveranderingen vraag je je af wat je echt wilt.
  • Je voelt dat je meer kunt, dat je je talenten niet ten volle benut.

Loopbaanbegeleiding helpt je ontdekken wat jouw volgende stap wordt in je loopbaan!

 

Word je eigen loopbaanregisseur

Loopbaanbegeleiding is bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, zijn talenten voluit wil benutten, zijn eigen carrière actief wil vormgeven en optimaal wil functioneren in zijn werk. Loopbaanbegeleiding is altijd een persoonlijk maatwerktraject en geschikt voor alle functieniveaus.

 

Loopbaanbegeleiding geeft je nieuwe inzichten, je wordt uitgedaagd en ontvangt volop tips en tools waarmee je concreet aan de slag kunt. Uiteraard met professionele, persoonlijke begeleiding en coaching, zodat we zeker weten dat jij je doelen bereikt!

 

Loopbaanbegeleiding: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Loopbaanbegeleiding, ook vaak loopbaancoaching genoemd, is gericht op loopbaanactivering. Met loopbaanactivering ben je gericht bezig een goed beeld te krijgen van de persoonlijke eigenschappen en talenten van jezelf enerzijds en passende opleidingen en functies anderzijds.

 


"Je hebt me weer op het juiste spoor gezet, waardoor ik me stukken beter ben gaan voelen. Dank daarvoor! Verder goed gevoel bij de aanpak: helder plan en praktijkopdrachten geven gevoel serieus te worden genomen en hebben ‘aanslingerend effect’."
 

 


Vrijblijvend kennismaken?

Een kennismaking is kosteloos en verplicht je tot niets!

Neem contact op

 

 

Een nieuwe loopbaankoers vraagt om inzicht en actie

Met loopbaanactivering, het woord zegt het al, zet je nieuwe ontwikkelingen in je loopbaan ingang. Het bestaat altijd uit 2 delen: inzicht en actie.

  • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en mijn ontwikkelpunten?
  • Waar liggen mijn potentieel en mijn groeimogelijkheden?
  • Welke richting wil en kan ik opgaan in mijn loopbaan?
  • Waar sta ik precies, waar wil ik heen en wat is mijn volgende stap?
  • Welke kennis en vaardigheden heb ik nodig om nieuwe stappen te zetten?

 

Loopbaanadvies waarmee je concreet aan de slag kunt

Inzicht verkrijg je met behulp van een persoonlijk loopbaanonderzoek naar onder meer talenten, intelligentie, persoonlijke eigenschappen, drijfveren en interesses. Alle informatie die wordt verzameld, bundelen wij tot een rapportage en een concreet loopbaanadvies.

 

Daarna begint de oriëntatie op functies, bedrijven en opleidingen en ga je concreet stappen zetten om veranderingen in je loopbaan concreet vorm te geven. Bij al deze stappen word je intensief begeleid en gecoacht!

 

Kies je koers in 6-8 weken

De doorlooptijd van een loopbaanoriëntatietraject is gemiddeld 6-8 weken. Na het traject weet je wat je wilt en hoe je dat kunt realiseren.

 

Wat levert loopbaanbegeleiding op?

Het resultaat van loopbaanbegeleiding is dat je met nieuwe zelfkennis, inspiratie, enthousiasme en zelfvertrouwen aan de slag kunt met je werk.

Soms leidt dit tot een ingrijpende koerswijziging. Veel vaker leidt het tot aanpassingen en veranderingen die veel subtieler zijn, maar wel de impact hebben die je zoekt.  

 

 


Vrijblijvend kennismaken?

Een kennismaking is kosteloos en verplicht je tot niets!

Neem contact op


Cruciaal  |  Teamontwikkeling, personal coaching en loopbaanontwikkeling  |  Psycholoog Alphen aan den Rijn  |  0172 - 479 796  | info@cruciaal.nl


       Design en strategie: PSYmedia