Gratis loopbaanadvies met subsidie

 

Door Corona zijn er veel ontslagen gevallen, liggen banen op de tocht en denken veel mensen na over hun carrière. Een loopbaanadviseur geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Om meer mensen de ruimte te geven voor perspectief op hun eigen ontwikkeling heeft het kabinet de regeling ‘NL leert door met inzet van ontwikkeladvies’ getroffen.

Loopbaancoaching voor werkenden

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het biedt alle werkenden in de leeftijd van 18 tot de pensioensgerechtigde leeftijd de mogelijkheid tot een ontwikkeltraject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

 

Bespaar op loopbaanontwikkeling medewerkers

Ben je ondernemer en heb je medewerkers in dienst? Attendeer dan je eigen medewerkers op deze regeling. Zij kunnen zich direct bij Cruciaal melden, dan regelen wij de subsidieaanvraag. Of misschien wil je zelf als ZZP-er je loopbaan en eigen ontwikkeling helder krijgen? Ook dan val je in de subsidieregeling.

 

 


Kies voor een eerste kennismakingsgesprek 

Een kennismaking is kosteloos en verplicht je tot niets!

Bespaar op loopbaancoaching

 

 

Waarom Cruciaal?

•    29 jaar ervaring in loopbaancoaching
•    Specialistische kennis vanuit psychologie
•    Persoonlijke aandacht
•    Klantgericht; wij scoren hoge klanttevredenheid
•    Snel ruimte voor intake of kennismaking

 

Cruciaal in Alphen aan den Rijn biedt coaching gecombineerd met concrete adviezen en handvatten om jouw persoonlijke doelen te bereiken. De loopbaanadviseur van Cruciaal zorgt voor een intakegesprek en werkt met jou in een aantal gesprekken aan een ontwikkelplan op maat.

 


Gratis loopbaanadvies?

Een kennismaking is kosteloos en verplicht je tot niets!

Grijp deze kans!